Блог за обяви и статии

Полезна информация за публикуване на безплатни обяви и онлайн статии в интернет.
Засягаме въпроси, като: "Къде да публикуваме безплатни обяви и статии?", "Защо да публикуваме интернет обяви и онлайн статии?", "Какви статии мога да публикувам?". Освен това засягаме различни съвети при публикуване на своите обяви и авторски статии.

неделя, 24 юли 2011 г.

Автор на статии - писане, публикуване и четене на статии в интернет.

Интернет пространството позволява на всеки интернет потребител да се развива и обогатява. Тази възможност е достъпна благодарение на сайтовете, които позволяват свободно споделяне на статии. Споделяйки своите статии в интернет вие давате възможност на много хора да се доберат до вашето лично творчество. По този начин можете да видите дали хората се интересуват от вашите творби, да подобрите своя стил на писане и да достигнете до нови приятели, събеседници и последователи. Да напишете статия в сайт за статии не е невъзможна задача. Единственото изискване е да можете да спазвате граматичните и пунктуационни правила в българския език и да добавяте статии, които сами сте написали. Важно условие е да не добавяте вашите статии във всички сайтове, а да качвате статиите си само в един сайт, за да може статиите да са уникални. В противен случай се получават много сайтове с едно и също съдържание, което е отблъскващо, както за потребителите, така и за търсачките.

Къде да пиша статии?

Съществуват различни сайтове за споделяне на вашите статии в интернет. Всеки автор на статии може сам да избира, в кой сайт да добави своите статии. Ние можем да ви препоръчаме сайт, с който е изпълнен нашият опит за писане на статии в интернет. Сайтът, който искаме да ви предложим се казва Setbol.com. В него методът за добавяне на статии е максимално улеснен. Има възможност за редактиране на всяка статия, която сте добавили. Сайтът разполага със забавна, рейтинг система, която цели да мотивира потребителите към активност. Рейтинг системата се основава на факта, че при добавяне на статии, активност в сайта и четене на вашите статии от други посетители и потребители ви се начисляват точки. При достигане на определен брой точки вие достигате до ранг в сайта, който покачва вашия потребителски авторитет. Освен това в сайта са налични множество секции и категории, които постоянно се увеличават с цел да се разшири контингента от потребители на сайта. Има секции за жената, кулинарни рецепти, за здравето, медицина, спорт, забележителности, религия, психология, зодии, любопитни факти и т.н. Всичко това прави Setbol.com предпочитан сайт за добавяне на статии.

Какви са изискванията към статиите?

Изискванията към статиите са те да бъдат забавни, интересни, грамотно написани и да не са прекопирани. Статия е всеки организиран текст, койте е с не по-малко от 300 думи. Добавяйки своята статия вие ставате автор и притежавате нейните авторски права. Имайте предвид, че писането на статия не е просто добавяне на набор от думи, а цялостна възможност за формиране на мнение, предаване на знание и опит. За да получите шофьорска книжка за шофиране на кола, е важно да се знаете правилата на пътя. За да напишете статия, вие трябва да знаете как да се докоснете до психологията на читателя. Основното предимство, което трябва да имат вашите статии е неговото уникално и творческо съдържание. Преди да публикувате вашите статии редактирайте текста, като коригирате всички грешки.

Пиши статии и това може да стане твоя професия.

Много хора след, като започнат да пишат статии осъзнават, че това е тяхната силна страна и по този начин развиват и превръщат своето хоби в професия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар