Блог за обяви и статии

Полезна информация за публикуване на безплатни обяви и онлайн статии в интернет.
Засягаме въпроси, като: "Къде да публикуваме безплатни обяви и статии?", "Защо да публикуваме интернет обяви и онлайн статии?", "Какви статии мога да публикувам?". Освен това засягаме различни съвети при публикуване на своите обяви и авторски статии.

петък, 15 юли 2011 г.

Създаване на собствен бизнес ПРОДЪЛЖЕНИЕ

 ВНИМАНИЕ тази статия е продължение от Създаване на собствен бзнес!

За търговията, също е необходима първоначална инвестиция, размерът, на който зависи от обхвата и предмета на дейност. Във всеки случай си струва да се има предвид цената на търговското помещение, заплатите, продуктите и разходите. Дори ако имате намерение да продавате продуктите си без търговска площ. Каквато е възможността за онлайн магазин, трябва да инвестирате в създаването на конкурентен участник на пазара - ще са необходими инвестиции в създаването и популяризирането на съответните интернет ресурси, транспорт и разходи за реклама, заплащане на персонала.

След определяне на дейността на бъдещото предприятие и оценка на средствата, които сте готови да инвестирате в нея, трябва да се изготви подробен бизнес план. Тази стъпка не бива да бъде пренебрегвана.

В бизнес плана на първо място се оценява реалистично перспективите за планираното предприятие и цели да избегне изненади в процеса, което да доведе до натрупване на непосилни дългове.

Изготвянето на добър бизнес план за организация изисква детайлно проучване и предполага детайлно познаване на тънкостите в индустрията, финансови техники за оценка на риска, анализ на конкуренцията във вашата и много други неща, без които концепция за бизнес ще бъде непълна.

Много е важно да имате основни познания по счетоводство. Не си мислете, че ще вземете опитен счетоводител, който да работи и мисли за всичко вместо вас. Счетоводителът ще има грижата за финансовите отчети, заплати, приходи и разходи, изчисляването и навременното плащане на данъци. Но грижата за организацията на хората, които работят при вас и финансовата отговорност за всичко, което се случва във фирмата - ще остане. Тази отговорност е изцяло за вас. Ето защо, познаване на счетоводните практики, административни, трудови и данъчни закони, ще бъде от жизненоважно значение.

Бъдещите работодатели не могат да разчитат на факта, че абсолютно всички знания идват от опита. В очакване на ценен опит можете да се допуснат много сериозни грешки, корекцията, на които да се окаже скъпа. Времето, прекарано в проучване на основното счетоводство и теории за управление на бизнеса ще се отплати и ще сведе до минимум потенциалните проблеми на всяка една млада компания и нейния собственик.

Няма коментари:

Публикуване на коментар