Блог за обяви и статии

Полезна информация за публикуване на безплатни обяви и онлайн статии в интернет.
Засягаме въпроси, като: "Къде да публикуваме безплатни обяви и статии?", "Защо да публикуваме интернет обяви и онлайн статии?", "Какви статии мога да публикувам?". Освен това засягаме различни съвети при публикуване на своите обяви и авторски статии.

събота, 6 август 2011 г.

Съвременната възможност за публикуване на безплатни обяви - СТАТИЯ 3

Как да пишем на ефективни обяви?

За да може обявите да донесат желания ефект, трябва да се използват някои ефективни и доказани техники.

Нека да обсъдим основните акценти при публикуването на безплатни обяви. Преди да добавите своите обяви е желателно да използвате текстов редактор, с който да направите привличащ рекламен текст със заглавие и да изберете категорията, към която ще бъде добавено вашето рекламно съобщение.

Проверете текста за правописни грешки. Грешките отблъскват хората и много често имат отрицателен ефект върху имиджа на рекламодателя. Обявата трябва да бъдат написана без правописни и пунктуационни грешки, обективно опишете вашите услуги и продукти с всички предимства на вашите услуги. Това ще гарантира правилно насочване към подходящата аудитория.

Не се опитвайте да напишете обява, обхващаща всички хора. Желателно е да си определите най-подходящата категория клиенти, които да обхванете. В противен случай няма да постигнете положителен ефект и може да отблъснете хората.

Не пишете прекалено голям и досаден текст, подобен текст се чете по-трудно и често отблъсква хората. Не забравяйте, че заглавието е най-важната част на рекламата и трябва да грабне читателите, които са вашите потенциални клиенти и партньори. Заглавието на обявата трябва да бъде възможно най-кратка, четливо и лесно за разбиране и запомняне. То трябва да съдържа същността на посланието и основните предимства на вашите стоки и услуги.

Трябва да сте наясно, че заглавието на рекламата се индексира от търсачките и това означава, че трябва да съдържа думи, които са директно свързани с вашия продукт. И след индексиране от търсачките вашите обяви ще влязат в резултатите на едни от най-големите търсачки в интернет, което означава, че вашите обяви ще са на разположение на много хора, които са и вашите потенциални клиенти. Поставете обявата в категория, която най-добре пасва на темата на предоставяните от вас услуги.

Не поставяйте един и същи обяви в различни раздели, това няма да доведе до желания резултат. Въпреки това, ако обхватът на вашата дейност е голям и желаете да обхванете няколко категории е необходимо, текстът и заглавието на вашите обяви да се промени с цел уникалност в противен случай резултатите няма да са във ваша полза.
Тази статия е разделена на три части:

Съвременната възможност за публикуване на безплатни обяви

- СТАТИЯ 1

Съвременната възможност за публикуване на безплатни обяви

- СТАТИЯ 2

Съвременната възможност за публикуване на безплатни обяви

- СТАТИЯ 3

Няма коментари:

Публикуване на коментар